Artere infundate

by Admin

Afla cum trebuie sa procedezi daca ai artere infundate

Artere infundate – Cauza exacta din spatele arterelor infundate este inca neclara. Cu toate acestea, expertii cred ca boala incepe cu deteriorarea sau ranirea stratului interior al unei artere. Arterele infundate pot duce la probleme de sanatate, cum ar fi boala coronariana, boala arterei carotide, boli ale arterelor periferice si chiar un atac de cord sau accident vascular cerebral. Cel mai adesea, arterele infundate nu provoaca niciun simptom pana cand problema nu devine severa. Simptomele pot include: dureri in piept (angina), dificultati de respiratie, palpitatii ale inimii, slabiciune, ameteala, pierderea poftei de mancare, anxietate, greata si transpiratie. Un diagnostic pus la timp este foarte important. Medicamentele moderne si anumite remedii naturale pot ajuta in astfel de cazuri, reducand riscul unei boli cardiovasculare grave.

Remedii pentru arterele inundate

Usturoiul este unul dintre cele mai bune remedii pentru arterele infundate. Acesta ajuta la largirea vaselor de sange si imbunatateste circulatia sangelui. Conform unui studiu din 2007 realizat la Universitatea din Alabama, usturoiul ajuta la relaxarea vaselor de sange cu pana la 72% mai mult decat metoda placebo. In plus, usturoiul scade nivelul colesterolului rau si reduce riscul de infarct miocardic sau accident vascular cerebral. Se adauga trei catei de usturoi tocat la o cana de lapte si se fierbe. Se lasa sa se raceasca si se bea zilnic inainte de a merge la culcare. De asemenea, usturoiul se poate include natural in dieta sau se poate administra in forma de suplimente, dupa consultarea unui medic specialist.

artere infundata

artere infundata

Drojdia de orez rosu poate ajuta, de asemenea, la desfundarea arterelor precum si la reducerea riscului producerii unui atac de cord. Aceasta contine monacolins natural care reduce nivelul de colesterol LDL. Mai mult decat atat, drojdia de orez rosu contine fitosteroli, beta-sitosterol, campesterol, stigmasterol, izoflavone si multe minerale, care sunt benefice pentru sanatatea cardiovasculara. Puteti gati sau consuma drojdie de orez rosu ca orice alt orez alb sau brun. O alta optiune este de a lua drojdie de orez rosu sub forma de comprimate in doze de 1200 mg de doua ori pe zi in timpul meselor. Consultati intotdeauna medicul specialist pentru o dozare corecta.

You may also like

1 comment

Dieta Vegana - Un blog martie 4, 2020 - 6:35 pm

[…] a descoperit niveluri semnificativ mai scăzute de indici de masă corporală, colesterol total, LDL-colesterol și glucoză la vegetarieni și vegani versus omnivore. Studiul italian din 2017 a legat […]

Leave a Comment