Dieta Daneza – modul perfect de reglara a metabolismului

by Admin
Dieta Daneza

Dieta Daneza modul perfect de reglara a metabolismului

Dieta Daneza sau una dintre cele mai controverstate metode de slabire, este foarte apreciata de vedetele de peste ocean. Se pare ca numarul generos de kilograme eliminate intr-un timp foarte scurte, este si motivul pentru care este atat de populara.

Cum functioneaza dieta daneza?

Dieta Daneza are ca principiu reducerea drastica a numarului de calorii. Este considerata drept una dintre cele ma restrictive diete, si de aceea nu trebuie inceputa inainte de a consulta un medic nutritionist. Dieta Daneza este in acelasi timp un mod eficient de detoxifiere a organismului. La finalul celor 13 zile de dieta nu sunt doar indepartate kilogramele nedorite! Organismul este detoxifiat, iar metabolismul este modificat, pentru a putea urma un mod de viata sanatos. Cerintele nutritionale ale organismului sunt modificate! Dispare pofta de dulce si dorinta de a consuma carbohidrati, deci dieta esste practic un inceput pentru o viata sanatoasa.

Promotorii acestei diete sustin ca sunt indepratate kilogramele in plus doar daca regimul alimentar impus este urmat intocmai, fara nicio modificare.

Dieta Daneza

Dieta Daneza

Ponturi pentru a face Dieta Daneza sa functioneze perfect

Urmand aceasta cura se pot slabi intre 7 si 20 de kilograme in doua saptamani. Specialistii sustin ca greutatea atinsa la finalul curei poate fi mentinute pentru cel putin doi ani, daca se continua un mod de viata sanatos!

Studiile efectuate in ultimii ani au demonstrat ca persoanele care urmeaza Dieta Daneza, care respecta anumite indicatii au succes mai mare filanlizarea cu succes a dietei si pierderea kilogramelor. Iata care sunt ponturile furnizate e promotorii dietei care asigura eficienta maxima:

  1. Nu se fac niciun fel de abateri de la meniul indicat.
  2. Se achizitioneaza toate ingredientele indicate in meniu inainte de a incepe dieta! Nu se merge la cumparaturi in timpul celor 13 zile, tentatia de a cumpara alt fel de mancare poate fi coplesitoare.
  3. Pe parcursul dietei sa se consume cantitati ridicate de apa si ceai din plante neindulcit! Atenueaza senzatia de foame.
  4. Preparatele din meniu nu trebuie inlocuite cu altele! Cafeaua nu trebuie inlocuita cu ceai si nici carnea de miel cu alt tip de carne. Modul de gatire trebuie respectat intocmai.
  5. Pot fi folosite condimente de toate tipurile: sare, piper, paprika, etc.
  6. Se recomanda efectuarea de exercitii fizice de intentitate redusa sau medie pentru cel putin 30 de minute: mers accelerat, alergare usoara, mers pe bicicleta, stretching sau pilates.

Beneficii Dieta Daneza

Chiar daca dieta este una restrictiva, meniul este bogat in preparate cu elemente nutritive de foarte buna calitate, astfel ca sunt rapid absorbite si integrate in organism.

Dieta Daneza este un mod de detoxifiere, in cele 13 zile organismul are un moment de respiro, un moment de relaxare. Toxinele sunt rapid eliminate, fapt ce de poate vedea in kilogramele acumulate, tenul luminos si senzatia de implinire!

Diata Daneza are efecte pozitive asupra psihicului. Persoanele care se incumeta sa tina aceasta dieta sunt rasplatite cu rezultate rapide, fapt ce ajuta la cresterea increderii si stimei personale!

La finalul dietei organismul va fi pregatiti pentru un mod de viata sanatos, care sa includa alimente de buna calitate (fructe, legume, carne corect preparata) si sport!

Efecte negative Dieta Daneza

Ca orice dieta si aceasta are si parti mai putin placute. Numarul redus de calorii poate afecta uneori sistemul imunitar. Portiile mici pot crea stare de nervozitate, frustrare si irascibilitate. Aceste stari nervoase pot disparea dupa primele zile, cand incep sa fie vizibile rezultatele.

In timpul dietei pot aparea stari de slabiciune fizica care pot pune in pericol sanatatea.

Dieta Daneza nu trebuie urmata sub nicio forma de adolescenti, copii aflati in perioada de crestere, persoane ce sufera de gastrita, ulcer sau afectiuni cardiace!

Pentru mai multe informații puteți consulta forumul dietei daneze AICI.

You may also like

1 comment

Programarea meselor zilnice pentru a slăbi - Un blog februarie 26, 2020 - 1:12 pm

[…] Legătura dintre bioritmurile naturale ale corpului și creșterea în greutate este mai mult decât doar ceea ce mănânci. Restrângerea a ceea ce mănânci la un anumit timp în fiecare zi programeaza corpul pe un program. Cercetările arată că încercarea de a întârzia această fereastră poate dura mai multe zile înainte ca corpul să se adapteze. Acest lucru poate explica de ce împărțirea din trei mese în șase poate fi o ajustare pentru cineva care urmează o dietă. […]

Leave a Comment