Impresii despre Corfu

by Admin

Corfu

Insula Corfu este împărțită in doua: zona de sud a insulei Corfu este foarte animata, plină de viața și curată pentru ca zona de nord parca nu trăiește cu toate ca foarte mulți turiști din Italia călătoresc in zona de nord, este foarte murdara și când apun murdara sunt sute de metri pe drumuri cu mormane de saci de gunoi. Indiferent unde te duci in Corfu Internetul 3G este mai bun decât orice wireless, așa ca nu va enervați când va conectați pe aici la wirelles. Peste tot in in Corfu in timpul zilei cum ai ceva mâncare in preajma ta cum roiesc o groaza de albine in jurul tău. Dacă in ultimii 5 ani, de câte ori am fost in Grecia, nu vedea un bon fiscal indiferent de ce cumpărai, anul acesta la cazare a insistat sa îmi dea factura iar dacă cumparai un porumb fiert sau ceva de băut de 1,5 euro pe o plaja pustie insistau sa îți dea bonul fiscal chiar dacă tu îl refuzai. TVA-îl in Grecia este de 24% comparativ cu cel al României care este 19% si 9%.

Acharavi – Corfu

Impresii despre Acharavi din Corfu sunt foarte negative. Un orășel mic din nordul insulei Corfu, foarte murdar și „mort”. Nu găsești decât localnici pe străzi și nici cazări frumoase nu am văzut. O strada principala, doua supermarketuri si din câte locuri de mâncare am vazut pe aici singurul testat și care pare ok dacă nu îl testezi este Pitta House.

Kassiopi – Corfu

Orășelul Kassiopi cu toate ca este in partea de nord a insulei Corfu este foarte plină de viața, animata, lumea vesela, un portulet de poți închiria bărci de agrement, pentru care nu îți trebuie permis, de la Fillipos Boats și din reataurantele sau tavernele din Kassiopi va recomand cu încredere Potrino care are mâncare foarte buna si ieftină iar vis-a-vis de Petrino lângă Melina Bay Hotel este restaurantul Wave unde la fel, mâncarea este foarte buna dar ceva mai scumpă. La intrarea in stațiune ai o parcare care pentru 4 euro pe zi îți poți lasă mașina acolo fără probleme.

You may also like

Leave a Comment